Kuchyňské studio Luděk Bil na Facebooku! GastrocentrumMoravia

OMÁČKY - ZÁKLAD ČESKÉ KUCHYNĚ

OMÁČKY ZÁKLAD ČESKÉ KUCHYNĚ

V TOMTO KURZU SI SPOLU UVAŘÍME ČESKOU SPECIALITU " VEPŘOVOU PLEC NA SMETANĚ" ( SVÍČKOVÁ) HOVĚZÍ MASO ZÁMĚRNĚ NEPOUŽIJEME ABY JSME ČASOVĚ VŠE ZVLÁDLI. DÁLE SI UVAŘÍME ŠVESTKOVOU OMÁČKU S UZENÝM MASEM. VŠE OCHUTNÁME I S KNEDLÍKY. DÁLE VÁS NAUČÍM TEPLÉ I STUDENÉ OMÁČKY, KTERÉ BUDETE MOCI VYUŽÍT K RŮZNÝM MASŮM A STEAKŮM, TĚSTOVINÁM A RŮZNÝM PŘÍLOHÁM.

Více zde Foto z přípravy Omáček 5.5.

Foto z přípravy Omáček 5.5.

Myslím, že druhá lekce naší školy vaření OMÁČKY-ZÁKLAD ČESKÉ KUCHYNĚ dopadla navýbornou. Čtyři mušketýři se aktivně zap...



foto

foto

foto

foto

foto
Služby studia

Služby studia

Škola vaření

Škola vaření

Chcete si zlepšit dovednosti ve vaření? Je tu pro vás škola vaření.

Kuchařské soutěže

Kuchařské soutěže

Informace o kuchařských soutěžích, které pořádáme, nebo se jich účastníme.

GASTROCENTRUM Moravia
Optiky 4b
Přerov 2
750 02
odkaz na mapu

všechna práva vyhrazena © 2014 Kuchařské studio Luděk Bil, design a kód wedipa.com

Odkazy
Kontakujte nás