Kuchyňské studio Luděk Bil na Facebooku! GastrocentrumMoravia

JÍDLO Z ALCRONU

Když si někdo pořádně dopřával kvalitní jídlo. Říkalo se mu " Ty si jíš (žereš) jako v Alcronu" . My vám chceme přiblížit jak se nyní vaří  v pražském hotelu Radisson blu Alcron a hlavně v jeho michelinské restauraci Alcron restaurant. Šéfkuchař  této restaurace Pavel Býček  přijede s vámi uvařit podzimní menu inspirované Martinskou husou.

Spolu si připravíte Tříchodové menu:

 

Předkrm
houbové kroupeto, pomalu vařené vejce a restovaná husí jatra
Hlavní chod
Kachní prso s červeným zelím, foie gras, tvarohový knedlíček a omáčka z portského vína
Dezert
Pannacotta z podmáslí, pošírovaná hruška a oříškový knedlíček

K tomu ochutnáme letošní mladá vína


foto

foto

foto

foto
Služby studia

Služby studia

Škola vaření

Škola vaření

Chcete si zlepšit dovednosti ve vaření? Je tu pro vás škola vaření.

Kuchařské soutěže

Kuchařské soutěže

Informace o kuchařských soutěžích, které pořádáme, nebo se jich účastníme.

GASTROCENTRUM Moravia
Optiky 4b
Přerov 2
750 02
odkaz na mapu

všechna práva vyhrazena © 2014 Kuchařské studio Luděk Bil, design a kód wedipa.com

Odkazy
Kontakujte nás