DNE 10.1.2017 JSME UZAVŘELI NAŠI ŠKOLU VAŘENÍ
JELIKOŽ POSLEDNÍ LEKCE ITALSKÉ KUCHYNĚ SE
ZÚČASTNIL POUZE JEDEN ZÁJEMCE BUDEME
DALŠÍ LEKCE DĚLAT POUZE PRO SKUPINY OD 8 ZÁJEMCŮ
Máme pro vás připraveno řadu zněn, Pozvali jsme do svého týmu nové posily. Tou největší hvězdou je michelinský šéfkuchař Pavel Býček a sním si budete moci uvařit jídlo které podávají v hotelu Alcron restaurant v tomto období. Protože je velmi populární konzumace jídel bezmasa, máme připravený kurz vegetariánské kuchyně. Pod vedení Marie Sokolové, která se přípravou této stravy zajímá již řadu let si připravite pokrmy s dýně a červené řepy.. Dalším tématem je příprava studené kuchyně, jelikož je to před vánocemi a Silvestrem budete moci své hosty překvapit trochu jiným občerstvením. Začátkem nového roku vás naučíme připravit si domácí těstoviny různých tvarů a náplní i vhodné omáčky k těstovinám. Věřím, že tyto kurzy zaujmou také profesionální kuchaře a nejen amatérské nadšence pro které jsme tuto školu připravovali. Jídla budeme připravovat ze surovin dostupných v našem regionu. Každý pokrm si budete moci připravit doma. Účastníci se budou aktívně podílet na přípravě pokrmů. Veškerá uvařená jídla si sníte. O nápoje během kurzu je postaráno, v některých školních hodinách máme připravené různé ochutnávky nápojů( vína, piva atd.)Veškeré pomůcky vám zapůjčíme, sebou si přineste pohodlný oděv a dobrou náladu. Pracovní zástěru s logem kurzu od nás dostanete darem.
ZÁKLADY ITALSKÉ KUCHYNĚ 1 Termín této lekce je 10.1.2017 JEDNIČKA ZNAMENÁ ŽE ITALSKÉ KUCHYNI SE BUDEME VĚNOVAT V NĚKOL...
Když si někdo pořádně dopřával kvalitní jídlo. Říkalo se mu " Ty si jíš (žereš)jako v Alcronu" . My vám chc...
V dnešní době je velmi populární strava bez masa proto jsme do své školy vaření připravilipro Vás jako první lekci po...
V TOMTO KURZU JSME NAUČILI 9. GASTRONOMICKÝCH NADŠENCŮ PŘIPRAVIT, NASERVÍROVAT A KONZUMOVAT JAPONSKÉ NÁRODNÍ JÍDLO ...
OMÁČKY ZÁKLAD ČESKÉ KUCHYNĚ V TOMTO KURZU SI SPOLU UVAŘÍME ČESKOU SPECIALITU " VEPŘOVOU PLEC NA SMETANĚ" (SV...
V této lekci se naučíme připravovat různé guláše a nejen na plotně ale také v kotlíku.Dovíte se jaký je rozdíl mezi gul...
22.6. v 16.30 se provoní areál Gastrocentra Moravia grilovanými specialitami. Naučíme vásgrilovat na rúzných typech gri...
Informace o kuchařských soutěžích, které pořádáme, nebo se jich účastníme.
GASTROCENTRUM Moravia
Optiky 4b
Přerov 2
750 02
odkaz na mapu
všechna práva vyhrazena © 2014 Kuchařské studio Luděk Bil, design a kód wedipa.com
Odkazy